Paleobröd

Can we just take a moment och uppskatta det här superenkla och verkligen urgoda brödet som jag bakade igår?!
Eller baka är väl kanske lite att ta i, mer rättare sagt blandade ihop..
Ingridienser
50 gram mandlar
50 gram valnötter
100 gram sesamfrön
100gram linfrön
100 gram pumpafrön
125 gram solrosfrön
2 msk chiafrön
1dl vatten
1 tsk havssalt
5 st ägg
Tillagning:
1. Värm ugnen till 175 grader och klä en brödform med bakplåtspapper.
2. Blanda nötter och frön i en stor bunke.
3. Tillsätt salt och vatten. 
4. Rör ner äggen ett i taget.
5. Rör om och häll ner i brödformen.
6. Grädda brödet mitt i ugnen i cirka 60 minuter.
7. Ta ut brödet och låt det svalna ordentligt på ett galler innan du äter det.
8. Förvara i kylskåp upp till en vecka.