Dagarna rullar på

Vi har det fortsatt bra här nere i värmen, imorgon har vi varit här i en hel vecka.
Var dock tvungen att ta upp mobilen för att kolla vilken dag det är, haha älskar när man går in i semestermode och glömmer bort vardagen.
Trots att jag faktiskt ändå är här och jobbar, känns helt galet egentligen..
Jag har varit flitig med morgonträningen, kört i gymmet en morgon men annars har jag sprungit längs strandpromenaden och kikat på soluppgången.
Jag och tjejerna har tagit en svängom i området och tittar på urlyxiga båtar, den på bilden kostar 75 miljoner(!!!) dollar vilket i runda slängar är ca 650 miljoner svenska kronor.
Alltså fattar ni hur mycket pengar det är, att dessutom slänga dem på en båt!?
Ah galet ändå..
I måndags var vi på ett shoppingcenter vid namn ”Sawgrass Mills” och slängde (inte fullt lika mycket) pengar, älskar att shoppa när jag är utomlands!
Sen var vi även på alligator-safari på förmiddagen vilket dock visade sig vara en riktig turistfälla men en ynka alligator fick vi än dock se ute i det fria vattnet.
Om inte annat så var det häftigt att åka i båten..

Fort lauderdale

Hej på er!
Nu har jag kommit ner till värmen.
Landade torsdag kväll och kom fram till hotellet först vid småtimmarna (amerikansk tid) så gårdagen gick mestadels åt till att stationera oss och promenera runt i området.
Idag gick jag upp strax innan 7 för att springa längs strandpromenaden och njuta av soluppgången, helt fantastiskt!
Idag har det varit fint väder fram tills för någon timme sen (klockan är strax efter 13 här nu) så jag och min roomie Ida ligger uppe på rummet och slappar.
Jag har har det med andra ord dunder bra!
Hoppas ni alla har en trevlig lördag, måste ju vara kvällen hos er nu?

Dags att lämna vinterkylan

Hej vänner!
Jag befinner mig just nu i huvudstaden alá Stockholm och har gjort det sedan i förmiddags.
På torsdag flyger jag nämligen till Florida tillsammans med en kille som jag är assistent för och fram tills dess ska vi hålla hus här för att förbereda inför resan.
Vi åker tillsammans med ca 45 andra deltagare, sjukgymnaster, ledare etc så vi är i riktigt trygga händer!
Ska bli helt underbart att lämna kylan ett par veckor och sen när vi kommer hem, den 23e mars är det ju iprincip vår här hemma!
Hoppas på att jag kommer få mycket tid till att uppdatera här med härliga bilder och många tankar.
Ligger just nu i min hotellsäng, proppmätt efter middagen i restaurangen, gick upp vid 5 imorse för att ta tåget upp hit så jag är helt säker på att jag kommer sova som en stock.
Ha det så bra så hörs vi snart!