Torsdag, börjar komma tillbaka till verkligheten.

Godmorgon mina vänner!
Framför er har ni just nu en livs levande zombie.
Jag fattar inte, jag sov 9,5h inatt och jag är ändå trött som ett as, och nej jag sover inte föör länge så att jag blir seg av det.
Igår hade jag en matte lektion mellan 8.10-9.20, sen stack jag till stadsbiblioteket och pluggade i väntan på att min körlektion skulle börja.
Därefter bytade jag om till shorts och satte mig i picassoparken i det underbara vädret!
På kvällen var det voltigeträning och jag skämtar inte när jag säger att fysen var den jobbigaste för mig på år och dar.
Mestadels för att jag inte tränat nu på en hel vecka och endast latat mig, ätit dåligt och druckit dåligt men nu är jag alltså på gång igen!
Man måste få unna sig på semestern! ..
Ska strax bege mig till skolan för att ha två lektioner och därimellan en körlektion, hoppas på lika fint väder idag!

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.


Tjaa folks, tänkte bara slänga in en bild på hur cool jag är innan jag ska ut och springa i väntan på att min musikapparat ska laddas..
Idag var jag iallafall i skolan och hade en nk lektion för att sedan gå på risk 1an.
Hamnade med sköna brudar så det blev varken långrandigt eller tråkigt så då är även jag nöjd.
Nu ska jag hoppa i mina supersnabba dojjor och springa en runda för att sedan åka och fira en vännina som fyller 19 bast idag.
Arrividerchi!

Tillbaka på fastlandet.

.. Tyvärr, så att säga.
Har haft det helt otroligt underbart!
Nu hinner jag dock inte sitta här för en annan har ju börjat skolan vettu, dessutom håller jag på att tvätta upp allting, stor tjej som jag är!
Dessutom ska ju alla bilderna komma upp, har dock aldrig tagit så lite bilder som jag gjort på just denna resan men endel helsköna pics har ändå lyckats knäppas!
Vi höres!