Sunrise

Godmorgon!
Idag har jag varit uppe med tuppen och redan hunnit kolla det senaste avsnittet av top model Sverige, varför åkte Rebecka ut? jag som höll på henne!
Nää det var inte okej.
Idag ska jag endast slappa och njuta av livet och min lediga dag.
Blir nog en lugn löptur i det härliga vädret senare i dag.

Livet är underbart!


Just nu är jag så galet taggad på livet!
Kanske fel ordval med jag är just nu så oerhört nyfiken på allt som kommer hända i framtiden och jag är grymt stolt över mig själv i alla framsteg jag gjort under den senaste tiden.
Mest av allt är jag oerhört tacksam att jag har min vilja, viljan att lyckas.
Speciellt med min träning.
Att jag, trots att jag varit grymt trött och helst av allt velat sova så pallrar jag mig ut i spåret eller bort till gymmet.
Jag är galet förvånad över allt som hänt i min kropp på en såhär kort tid, alla onödiga kilon jag tappat, and there's still more to go, men ändå, så mycket piggare jag blivit utav det!
Speciellt mentalt.
Jag har aldrig varit såhär peppad på livet som jag är nu, det har mycket att göra med att det går mot ljusare tider men också att jag gjort så stora förändringar i mitt liv.
Sen kan jag säga att jag fortfarande är precis lika skoltrött som jag alltid varit men jag tacklar det på ett helt annat sätt än vad jag gjort innan.
Ah, jag ville bara tala om för er att jag är galet lycklig och evigt tacksam för att mina vänner och familj alltid finns där för mig!

Tillsammans vi faller, tillsammans vi står.Jag har börjat bruka min jeansjacka, vilket betyder att det är vår på riktigt!
Vid 14.00 gick jag över till gymmet och placerade mig på löpbandet i 20 minuter och därefter körde jag styrka i drygt en timma.
Därefter tog jag cykeln bort till skolan och hämtade lite grejer och sen gjorde jag lite ärenden i stan.
Sen frågade mamma mig om jag ville följa med henne till Falkenberg för att träffa på lite döda släktingar och varför inte.
Så fick även lite kvalitetstid med mor min.
Nu är jag hemma och väntar på att mitt OTH-avsnitt laddats klart.