There comes a point in life when you get tired of chasing everyone and trying to fix everything, but it’s not giving up. It’s realizing you don’t need certain people and things and the drama they bring.

.

Gårdagen började jag med en 3 timmar lång voltige träning med fokus på fys och Kür.
Sen pös jag hemåt och sov en stund innan jag gjorde mig iordning för festligheter.
En snäll Andrée kom och hämtade mig strax innan 5 och körde mig till Minette där vi var ett gäng tjejer och käkade tacos och en stund därefter fylldes hennes hem med härliga människor och vi hade en mycket trevlig afton!
Nu har jag precis satt på en maskin tvätt så sitter här o lyssnar på lite smått skön akustisk musik i väntan på att den ska bli klar för att sedan packa inför ännu en vecka i Halmstad.
Catch u up later!

.

If a person wants to be a part of your life they will make an obvious effort to do so. Don’t bother reserving a space in your heart for people who do not make an effort to stay.


Hej mina vänner!
Tänkte att jag skulle kika in här lite bara för att och jag kan se att endel faktiskt fortfarande hänger här, så kul!
Har inte suttit vid datan på hela veckan så har en lite känsla av oro, hur gör man? höhö
Mitt liv är, jag höll på att säga vackert men sen kom jag på att just för tillfälligt är det inget som helst speciellt med det egentligen, varken fint eller fult.
Veckan har hittills bestått av 1 315 minuter av lektioner, 6 pass av träning och annars allmännt chill.
Det tråkigaste av allt just nu är att jag verkligen inte har några roliga bilder eller liknande alls att bjuda på, har inte hållt i en kamera på år och dar, har inte kännt mig fin på år och dar, har inte känt lust eller inspiration till någonting alls på sistone.
Men jag hänger inte läpp för det och jag ska sluta skriva på min roman innan mitt tangentbord brinner och jag gjort rekord i sveriges längsta blogginlägg.
Ni får ha det så bra så hörs vi!
http://www.mondoblog.se/justlovemyway/