Dagarna springer iväg

(null)
Denna veckan har verkligen gått så oerhört fort, eftersom att det är lönehelg så jobbade jag lördagen och var istället ledig i onsdags.
Jag måste säg att det bästa med att jag bytte arbetsplats och därmed fick min 40h arbetsvecka är den regelbundna ledigheten.
Förr kunde jag lätt jobba 16 dagar på rad utan någon ledig dag vilket i sin tur gjorde att jag mest var stressad över allt jag sen ville åstadkomma under min sällsynta lediga dag.
Nu har jag liksom alltid två dagars ledigt per vecka och det spelar egentligen ingen roll vad jag fyller dessa dagar med för snart är jag ledig igen.
Kan låta som en självklarhet för vissa men för andra, som också haft/har olika jobb och jagar timmar vet precis vad jag menar!
Nästa vecka är det ju dessutom 1a maj vilket betyder röd dag och ledighet så 4 dagars jobb nästa vecka sen har jag semester veckan därpå då vi har bokat in en weekendresa.
Åker tisdag-fredag men jag unnade mig att vara ledig även måndagen.
Ska bli så oerhört mysigt!!

Hej måndag!

(null)
(null)
I samma stund som jag rullade ut min två-hjulta trotjänare ifrån garaget öppnade sig himlen.
Sådär lagom kul att cykla till jobbet i spöregn och det faktum att jag dessutom missat att ta på mig täckbyxor var ju inte heller någon hit om jag ska vara ärlig.
Just nu sitter jag och vilar benen på min lunchrast, jobbar heldag idag och min energi är inte på topp om jag ska vara helt ärlig.
Känner mig faktisk nästan lite sådär småkrasslig med frossa och trötthet men peppa peppa att det försvinner under dagen!

På sistone

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Seven har fått för sig att väcka mig ännu tidigare om mornarna, närmare bestämt 06.30 prick (vad var det för fel på 07.00?!)
Det tycker han är en bra tid att gå ut på promenad helt enkelt.
Visst är det oerhört skönt att komma ut i den friska morgonluften men oj så trött jag är redan vid 19 om kvällarna.
I onsdags körde jag en snabb och intensiv wod direkt efter jobbet för att sen åka in till stan och äta på Ponchos med mina goa kollegor.
I Torsdags hade Jonte slängt ihop ännu ett pass till mig med bla frivändningar med hantel, wallballs, sprinter och sumo deadlifts.
Ja, jag blev svettig då med.
I fredags vilade jag ifrån träning och körde endast på morgonpromenaden vilket räcker gott och väl.
Lördag och söndag har jag fixat och donat här hemma hela dagarna.
Fixat i trädgården och städat hela huset, känns fantastiskt!
Nu är jag redo för två långa arbetsdagar innan jag är ledig på onsdag igen.
Hoppas ni också har haft en härlig helg!