Nyttig efterrätt -på riktigt

En chokladmousse gjord på endast kokosgrädde, kakao och vaniljpulver hur najs?!
Att det sen smakar helt ljuvligt är en annan femma!
Det enda du behöver göra är att vispa grädden, tillsätt kakao och vaniljpulver efter smak och ställ sen in i kylen ca 20 minuter innan du hugger in.
Jag lämnade även lite grädde som jag endast blandade med vaniljpulver som jag kunde toppa med.
Strödde sen över lite kakaonibs, jag vill lova er att era smaklökar kommer dansa av lycka!
Detta är ju dessutom en efterrät som man faktiskt kan kalla för nyttig, tycker det är så fel att kalla bakelser där man använt sig av alternativ sötning för nyttiga.
De må vara nyttigare än en vanlig kaka som är bakad på vitt socker men den är fortfarande inte nyttig för det, tänk på det!
Det är lätt att man överäter för att man tror att kroppen inte reagerar på sötning så som dadlar, honung, kokossocker -you name it! men, som jag nämnt tidigare så gör den ju faktiskt det.
#1 / / Emilie Levinsson:

Åh så gott!

#2 / / madabouttea.se:

Åhh vad gott det såg ut!