Vecka 40

Godmorgon mitt herrskap!
Vecka föööti är här, alltså hur fort har inte denna graviditet gått?!
Swosh sa det och nu sitter en här med en mega kula och undrar vart alla veckor tagit vägen.
Vid det här laget känner jag mig dock rätt färdig med denna graviditet, även om det inte varit någon "jobbig" graviditet, mer än de vanliga krämporna som man får räkna med så att säga..
Jag är taggad och så redo för förlossningen men jag har inga stora förhoppningar på att bebis kommer titta ut varken innan eller på BF-dagen.
Förväntar mig att vara gravid iallafall två veckor till haha..
Men man ska aldrig säga aldrig, är så nyfiken på hur denna bebisen kommer vara och se ut.
Sen är jag såklart väldigt redo för att få kontroll över min egen kropp, det är mysigt med en gravidmagen men hur eller hur så är det än mer mysigt att ha bebisen på utsidan och få ha kroppen för sig själv.
Väljer man att amma (vilket jag gjort och planerar att gör även denna gången) så är kroppen ioförsig om än möjligt ännu mindre sin egen haha..
Vi får helt enkelt bara vänta och se vad denna bebisen planerar för oss.
Jag försöker att ta dagarna som de kommer, inte planera in saker som inte går att avboka pga trötthet.
Igår träffade jag två kollegor, Linnea och Karro över en fika och för att få gosa med Linneas lilla Olle som redan hunnit bli 5 månader.
Det är verkligen heeelt galet hur fort man glömmer hur det är att ha och hålla i en bebis, tänkt då att de är ännu mindre när de kommer till världen -svårt att greppa..
Jag lever så mycket i nuet (Carpe diemar och allt sånt) att det känns som att Malte alltid varit den mini person som han är just nu men ser man bara tillbaka ett halvår i tiden så har det ju hänt så galet mycket.
Tänk att han snart blir hela två år..