Onsdag

Ja, jag har putsat mina fönster efter att denna bilden togs haha... Men ja vi har världens härligaste ljus i vårt vardagsrum på morgonen, älskar det!
Hej vänner!
Alltså wow vad dagarna går fort, lever ni på som vanligt nu med tanke på allt som sker?
Jag skulle absolut inte säga att vi är så värst påverkade men det är mycket eftersom vi nu spenderar mycket tid hemma på grund av potträningen så vi har inte märkt av det så mycket.
Några av de öppnaförskolor som vi brukar åka till har tillfälligt stängt vilket är tråkigt (men förståeligt om ledarna känner sig krassliga) men som sagt hade vi inte besökt dem ändå just nu så det har inte påverkat oss.
På fredag ska de dock ha öppet men flytta ut verksamheten till en lekplats utomhus och då tänkte vi att vi skulle pallra oss dit.
På tal om potträning så är vi nu inne på dag 9.
Vi hade ett par kämpiga dagar där efter dag 4 när vi tagit på honom kläder vilket då kan påminna om blöja och sen tycker han det är svårt att dra ner byxorna själv.
Men igår var första dagen då vi inte hade någon "kiss-olycka" alls och han går på pottan så fort han känner av alt. påminner vi när han gör sitt "tecken".
Och då var vi ändå iväg och handlade i över en timme och ute och lekte under flera omgångar.
Även idag har vi varit olycks-fria både inom- och utomhus, jag vet att fler olyckor kommer att ske men det är så skönt att veta att vi är på rätt spår och att han verkligen är medveten om vad som sker.
Vi har fortfarande pottan i vardagsrummet så att han enkelt kan springa och sätta sig när han än behöver.
Annars idag så har vi varit ute i det härliga vädret och jag har kört ett träningspass utomhus medans J gick en runda och nattade Malte.
Både J och lillen sover just nu så när det är dags att vakna ska vi gå ut och fixa i trädgården, vill ju verkligen passa på nu när det är så fantastiskt väder och sen i eftermiddag är det dags för babysim.
Hoppas ni har en härlig onsdag!