Veckan som gick

I veckan som gick hade vi besök av många fina människor, min vän Hilda som är på hemmaplan ifrån huvudstaden kom på besök tillsammans med sin vovve och vi knatade ut på en skogspromenad tillsammans med våra fyrbenta bästisar.
Emelie och Mattias, som förövrigt väntar sin gosse med bf imorgon -så himla spännande!! är lite avundsjuk på dem faktiskt, det var så mysigt när den dagen äntligen infann sig (sen att det skulle gå 13 dagar till för mig är en annan femma haha..) hoppas de slipper vänta lika länge, vi är så nyfikna!
Och sist men inte minst kom Fredrik och Johanna på en kvällsvisit, jag blir så upprymd av alla dessa människor som vill komma och hälsa på vår nya lilla familjemedlem och dessutom överraskar med så fina presenter!
I helgen var vi hemma i Mästocka där hela syskonskaran med respektive var samlad för lövkrattning och sen en kväll fylld med intressanta samtalsämnen, hemmalagad pizza och en hel del skratt.
På söndagen var vi sen och tittade på Isaks fotbollsmatch.
Tänk så många förebilder vår Malte kommer ha med sig i sin uppväxt, känner mig oerhört trygg i att han kommer växa upp med så mycket kärlek och visdom.
Publicerat i Life of
#1 / / Angelica Wåhlin:

Låter som en mysig helg & dessutom, fantastiskt fin bild!

Svar: Tack snälla!! :)
Amanda Andersson